Xcast

Osallistava sisällöntuotanto- ja
mediatapahtumien hallintajärjestelmä

Osallista ja joukkoista sisällöntuotanto Xcast-palvelun avulla

Mikä on Xcast?

Xcast on innovatiivinen osallistava sisällöntuotanto- ja verkkopalvelu, joka tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen mediatapahtumien hallintaan. Xcastin avulla yritykset, organisaatiot ja yksityishenkilöt voivat helposti luoda ja jakaa saavutettavia mediatapahtumia. Palvelu tarjoaa käyttäjilleen selkeän, helppokäyttöisen ja turvallisen ympäristön osallistavaan sisällöntuotantoon.

Joukkoista siis tapahtumasi sisällöntuotanto osallistujille ja näin vaivattomasti keräät tapahtumasi kohokohdat itsellesi.

Helppo osallistuminen ja sisällöntuotanto

Xcastin mobiilisovelluksen avulla osallistujat voivat kätevästi kuvata ja lähettää mediatiedostoja suoraan tapahtumajärjestäjille. Osallistujien nimimerkit lisätään saapuneisiin mediatiedostoihin, mikä mahdollistaa heidän tunnistamisensa.

Osallista ja joukkoista sisällöntuotanto Xcast-palvelun avulla. Mobiili-näkymä
Osallista ja joukkoista sisällöntuotanto Xcast-palvelun avulla. Mobiili-näkymä

Tapahtuman luominen ja jakaminen

Xcastin avulla voit luoda tapahtumia ja kutsua osallistujia mukaan niiden sisällöntuotantoon. Verkkosivuston sisäänrakennetun hallintajärjestelmän avulla tapahtumien luominen ja hallinnointi on vaivatonta. Voit määrittää tapahtumiin tarvittavat yksityiskohdat, kuten ajankohdat, sijainnit ja julkisuuden tason. Kun olet luonut tapahtuman, voit jakaa sen muille linkin tai QR-koodin avulla.

Vastaanotettujen tiedostojen hallinta

Käyttäjille tarjotaan reaaliaikaisia ilmoituksia vastaanotetuista kuvista ja videoista, kun he ovat kirjautuneena palveluun. Tällä taataan ajantasaisen tiedon saaminen uudesta sisällöstä. Lisäksi käyttäjät voivat hallinnoida vastaanotettuja tiedostoja, kuten katsella, poistaa, ladata ja tarvittaessa estää tiedoston lähettäjän. Tämä antaa käyttäjille täyden hallinnan sisällön suodattamisessa ja mahdollistaa ei-toivottujen sisältöjen torjunnan.

Reaaliaikainen ilmoitusjärjestelmä yhdessä tiedostojen hallintatoimintojen kanssa tarjoaa käyttäjille saumattoman kokemuksen ja auttaa käsittelemään sisältöä tehokkaasti omien tarpeidensa mukaan.

Erinomainen saatavuus ja tietoturva

Xcastin toimiminen verkossa tekee siitä alustariippumattoman ja takaa erinomaisen saatavuuden kaikille käyttäjille riippumatta heidän käyttämästään laitteesta tai käyttöjärjestelmästä. Mobiilisovellus on myös saatavilla Android- ja Apple-laitteille.

Palvelun tietoturvan taso on suunniteltu vastaamaan nykypäivän digitaalisten palveluiden korkeimpia vaatimuksia. Kaikki tiedonsiirto tapahtuu salatun yhteyden kautta, mikä estää ulkopuolisia pääsemästä käsiksi käyttäjän tietoihin. Xcastin palvelininfrastruktuuri on suunniteltu kestävyyttä ajatellen, ja se noudattaa alan parhaita käytäntöjä.

Tietoturvatoimenpiteet ja luottamuksellisuuden varmistaminen ovat olleet ensisijaisia palvelun suunnittelussa. Näin käyttäjät voivat luottaa siihen, että heidän sisältönsä ja henkilötietonsa ovat suojattuja ja turvassa käytön aikana.

Sisällöntuotanto ja vuorovaikutus

Xcastin avulla voit toteuttaa mediatapahtumia, jotka innostavat luovuutta ja tuovat ihmiset yhteen. Osallistava sisällöntuotanto luo mahdollisuuksia jakaa ainutlaatuisia hetkiä ja näkemyksiä. Palvelun avulla voit myös löytää ajankohtaista tietoa eri kaupungeissa käynnissä olevista tapahtumista ja tulevista tapahtumista. Xcast tarjoaa käyttäjilleen välineet tuoda esille omaa osaamistaan ja nähdä maailma eri näkökulmista.

Ota Xcast käyttöön ja anna yleisöllesi mahdollisuus olla osa tarinasi luomista.

https://xcast.video/

Tutustu muihin meidän palveluihin.